сряда , 20 март 2019 г.
Начало / Жълтини / Коко Каменаров пие билки за отслабване, заради тях загуби книжката си

Коко Каменаров пие билки за отслабване, заради тях загуби книжката си

koko-kamenarov

Генералният директор на БНТ Константин Каменаров обжалвал условната си присъда за шофиране след употреба на алкохол, след като преди време при рутинна проверка го хванали да нарушава закона.

Коко обаче твърдял, че във въпросната вечер, в която полицаите го спрели, пил само едно уиски, което не би могло да даде такъв резултат. Всъщност концентрацията на алкохол в тялото му, която кръвната пробата отчела, се дължала на билка, която напоследък приемал. От същата напитка взимала и жена му Радина, доверяват нейни колежки от телевизията. Червенова е сред най-суетните ни водещи и през годините се е подлагала на не една или две изтощителни диети, за да изглежда свежа като по-младите си конкурентки на екрана.

Според думите на Коко от известно време и той се запалил да пие специалната отвара за отслабване от растението златен корен, която разтварял в чист медицински спирт. Във вечерта на провинението си бил изпил двойна доза от разтвора, надявайки се той да даде по-бърз резултат и да влезе в спортна форма за лятото. Затова и алкохолната проба била 1.6 на хиляда, което е над допустимото от закона.

Каменаров нямал намерение да напуска дома си, но съпругата му Радина му се обадила по спешност да я прибере от купон, на който присъствала, защото не се чувствала добре, и той веднага запалил колата. Въпреки статута му на шеф на БНТ нито катаджиите, нито съдът били снизходителни към него и присъдата не му се разминала. Според постановлението той ще трябва да изтърпи наказание от 1 година и 3 месеца условно, както и да плати глоба от 600 лева. Коко обаче обжалва и щял да се бори до последно за справедливост, защото не се смятал за виновен по нито един параграф.

Мисълта, че ще остане без шофьорски документ, го влудявала, защото не си представял да разчита на други хора да го возят. Въпреки че заплатата му била достатъчно висока и можел преспокойно да си позволи личен шофьор, считал този лукс за излишен. Докато обаче очаквал развръзката на делото, му се налагало да зависи от свои приятели с автомобили и от жена си Радина./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *