сряда , 17 октомври 2018 г.
Начало / Общество / Кметът на Перник се сродява с докторски род от Враца

Кметът на Перник се сродява с докторски род от Враца

stefan-simona

Знатна сватба сродява два от емблематичните градове на Западна България – Перник и Враца. Кметът на Перник Вяра Церовска и съпругът й Стефан вдигат тежка сватба на единствения си син Стефан. Симона Георгиева, с която младият лекар ще се врече във вярност, е врачанка. Двамата също са лекари, а и искрата между тях е пламнала пак в болница. Сватбата е утре в ресторанта на баровския хотел „Маринела“ в София, където гостите ще поздравят младоженците и ще се повеселят за тяхно здраве.

Красавицата Симона е дъщеря на уважавания врачански ортопед и собственик на Първа частна болница д-р Антонио Георгиев. Сестра й също върви по пътя на баща си.

„Бях много щастлива, когато моят син се обади и каза, че е предложил брак на своето момиче. Моята първа и единствена любов е съпругът ми Стефан. Стефчо е моята голяма обич, моето семейство. Симона е не само красива, а и мила, възпитана, внимателна млада жена. Сърцето ми на майка е пълно“, така коментира предстоящото събитие кметът на Перник д-р Вяра Церовска пред в. „Вяра“.
Близки до фамилията на бащата на булката д-р Георгиев твърдят, че за тържествената церемония, която се подготвя в пълна секретност, ще се говори дълго.

Сред гостите ще бъде висшето ръководство на ПП ГЕРБ, тъй като пернишката кметица д-р Вяра Церовска е един от знаковите управленци на партията. Нейният съпруг д-р Стефан Церовски пък е уролог, който работи в реномирана клиника в немската столица Берлин. Говори се, че наздравици за младото семейство ще вдигат шефът на парламентарната група на герберите Цветан Цветанов, както и един от стожерите на партията Красимир Велчев.

Тежката артилерия от Враца ще бъде оглавена от д-р Антонио Георгиев, на когото компания ще прави чаровната му съпруга Павлина. Край масите ще има куп знатни царисти, сред които бившият социален министър Христина Христова, ексфинансовият министър Любомир Дацов, бившият изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“ Йордан Костадинов и много приятели.

Кметът на Враца Калин Каменов също е потвърдил присъствието си на знатната сватба. Градоначалникът ще бъде в компанията на очарователната си съпруга Мария и дъщеря им Калина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *