понеделник , 17 юни 2019 г.
Начало / Култура и образование / Кметът Вяра Церовска с поздрав къв възрастните хора, музикантите и архитектите

Кметът Вяра Церовска с поздрав къв възрастните хора, музикантите и архитектите

vyara-cerovska
Уважаеми дами и господа, скъпи приятели,
Първият ден на октомври се оказа богат на празници. Най-сърдечно Ви поздравявам по случай Международния ден на възрастните хора, Световния ден на музиката и Деня на архитекта.
В днешния празничен ден на хората от златната възраст желая преди всичко здраве и дълголетие. Пазете бодрия си дух и занапред. Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения. Бъдете горди от това,че сте предали на вашите деца и внуци своя опит, за да продължат започнатото от вас.
В този хубав ден искам да изкажа своята благодарност и признателност към всички музиканти и техните ръководители, че изпълват света около нас с повече красота и изящество. Продължавайте да ни радвате с изкуството на музиката! И нека усилията ви носят радост и удовлетворение.
Отправям искрени поздрави и към всички архитекти по случай техния празник. Щастлива съм, че в името на нашата община с вас работим в дух на партньорство и взаимно уважение. Приемете искрените ми пожелания за щастие и много успехи. Бъдете здрави, влагайте душа и сърце в сътвореното и занапред.
Честит празник!
Вяра Церовска
Кмет на Община Перник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *