понеделник , 19 август 2019 г.
Начало / Култура и образование / Кметът Вяра Церовска към учителите, учениците и родителите: Учете, мислете, експериментирайте, вярвайте!

Кметът Вяра Церовска към учителите, учениците и родителите: Учете, мислете, експериментирайте, вярвайте!

vyara-cerovska

Кметът Вяра Церовска изпрати поздравителен адрес до всички училища в общината с пожелание за здраве и много успехи на учителите, учениците и техните родители.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
Първият учебен ден винаги вълнува сърцата ни. Училището отново отваря врати, за да посрещне децата на Перник и да ги поведе към необятния свят на познанието.
Скъпи ученици, вярвам, че в училище ще намерите атмосфера и стимул за творческа изява. До вас са хората, които ще дадат криле на  мечтите ви. Пожелавам ви вълнуваща и незабравима учебна година, търпение и воля, за да израствате. Нека времето,  прекарано в училище, бъде изпълнено с много усмивки, нестихващо любопитство и нови приятелства. Учете, мислете, експериментирайте, вярвайте!
Уважаеми учители, обръщам се към вас с особено вълнение, защото да си учител е не само професия, а истинско призвание! Огромна благодарност за всеотдайния труд и обич, с които съхранявате образованието и науката, за търпението и желанието, с които вдъхновявате нашите деца. Пожелавам Ви здраве и мъдрост!
Уважаеми родители, нека заедно бъдем опора и подкрепа на децата ни. Само с общи усилия ще извървим пътя в мисията да изградим достойни личности.
Честита и успешна учебна година!
НА ДОБЪР ЧАС!
ВЯРА ЦЕРОВСКА
Кмет на община Перник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *