понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Политика / Кирил Добрев откри нов клуб на БСП в Радомир и разговаря с жители на града

Кирил Добрев откри нов клуб на БСП в Радомир и разговаря с жители на града

img_7604

Зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев откри новия клуб на БСП в Радомир заедно с народните представители от парламентарната група на „БСП за България“ Станислав Владимиров и Любомир Бонев. Там бяха още председателят на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков и председателят на БСП – Радомир Георги Георгиев. Добрев подари на радомирските социалисти портрет на Димитър Благоев – Дядото и ги призова да продължават да следват своите идеи и идеали както и досега.

По-късно Добрев се срещна с жители на Радомир в  младежкия дом в града. „След заседанието на Конгреса, БСП и всички социалисти окончателно показахме, че нашата партия е алтернатива на сегашното управление на страната, а не сме просто критикари, които нямат какво да предложат на хората“, категоричен бе Добрев. И добави, че българите все повече припознават левицата като реална алтернатива на статуквото.

„На конгреса обсъдихме двата основни приоритета пред държавата за 2018 г. – бюджета и европредседателството, точно зарази тези две най-важни теми за идната година събирането на най-висшия партиен орган беше необходимо“, категоричен бе Кирил Добрев. Пред препълнената зала той попита кога друг път България ще има такава възможност да реши изключително важни въпроси, свързани с различията ни със западноевропейските държави. „Можем да искаме допълнителни средства за образование и култура, за здравеопазване и много други“, заяви още той.

img_7643

„Колкото и да се опитват управляващите да неглижират проблемите в образованието, здравеопазването и икономиката, те са реални и изключително спешни за решаване и на заседанието на конгреса го показахме“, категоричен бе народният представител Станислав Владимиров. Той добави, че правителството разглежда обсъждането на бюджета на държавата единствено като цифри и счетоводни сметки. „Те не осъзнават, че пазарните отношения в болниците и училищата само вредят на българите. Говорят за демографска криза, но не работят за решаването й“, заяви още депутатът. Владимиров бе категоричен, че не може държавата да не обръща внимание на проблема с отглеждането на децата, защото младите хора не искат да имат деца заради недоимъка, в който живеят.

В края на срещата Кирил Добрев връчи благодарствени грамоти от името на ОбС на БСП – Радомир на дългогодишни учители и културни дейци по повод Деня на народните будители.

img_7714 img_7705 img_7673 img_7627 img_7598

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *