вторник , 20 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Катя от „Ритон“ със 7-звезден спа хотел

Катя от „Ритон“ със 7-звезден спа хотел

katia-zdravko-riton

„Със Здравко живеем в рая на земята. Къщата ни в Банкя е 7-звезден СПА комплекс. Това споделят доволните гости на нашите летни градински партита. Имаме басейн, 6-местно външно джакузи, барбекю и много зеленина“. Това сподели в разгара на „Апартаментгейт“ пред „България Днес“ Катя от дует „Ритон“. Гласовитата изпълнителка и нейната половинка в живота и на сцената откриват своя рай в Банкя преди 12 години, когато започват да строят там своя дом.

„Сами избрахме мястото и проектирахме всичко по строежа и дизайна на къщата. Не обичаме готовите неща. Всички пари сме изкарали с честен труд, от 42 години сме на сцена. Няма корупция при нас, няма далавери. Единственото, което можем да откраднем, са няколко биса на края на нашите концерти. Не се безпокоим от никакви проверки и от „Апартаментгейт“, разкрива с усмивка пред вестника Катя.

И още: „Яд ме е, че по-рано не сме дошли тук. Въздухът е изключително чист и сме на кота 777, каквато е и в Девин. Живеем буквално в планината. Къщата е обхваната от бръшлян, имам две големи студоустойчиви палми, едната от които вече достигна покрива на къщата и майстор от разсадник идва и се катери до върха, за да увива листата зимно време“, разказва още ритонката./hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *