четвъртък , 20 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Камелия Тодорова вдигна сватба

Камелия Тодорова вдигна сватба

сн. marica.bg
сн. marica.bg

Далеч от светския шум и светлините на прожекторите джаз примата Камелия Тодорова омъжила една от дъщерите си и уважила желанието да пази щастливото събитие в тайна. От брака си с покойния вече продуцент Майкъл Кунстман певицата има две дъщери – Мириам и булката Рейчъл Роу, която се изявява успешно на музикалната сцена.

Макар и двете да са наследили гласовите данни на майка си,  единствено Рейчъл решава да тръгне по пътя ѝ и вече има кариера у нас, а и в Европа, докато Мириам се оказала по-практична натура и в момента се подвизавала като мениджър на голяма компания. Сестра ѝ Рейчъл избрала да се венчае за приятеля си на малка артистична сватба, на която присъствали само най-приближените до тях хора. Зет си Страхил Камелия Тодорова обичала като свое родно дете, защото израснал пред очите ѝ. Познавала го от години и била доволна, че той също се занимавал с музика и в момента е един от най-популярните и иновативни диджеи в цял свят. Рейчъл и Страхил са заедно вече 17 години не само в интимния живот, но и на музикалната сцена, където осъществяват множество общи проекти, по-голямата част от тях – в чужбина.

Камелия сама потвърди, че младоженците вече обмисляли сериозно темата за наследници и тя в никакъв случай не се притеснявала да стане баба. Щяло обаче да бъде истинско предизвикателство и двете ѝ щерки да родят по едно и също време, защото и другата ѝ наследничка Мириам имала сериозен приятел. Тя обаче не била привърженичка на брака и не искала да бъде булка, а живеела със своя избраник, отново известен диджей, на семейни начала./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *