Начало / Жълтини / Калин Врачански откри жената на живота си, но не иска сватба

Калин Врачански откри жената на живота си, но не иска сватба

kalin-vrachanski

В новия сериал „Господин Х и морето“ Калин Врачански попада в комични любовни ситуации с четири различни жени. В реалния живот обаче секссимволът на родното кино вече се е кротнал в сърцето на една жена, която на този етип държи далеч от светската суета.
Откакто приключи бурната му връзка с актрисата Силвия Петкова, любовният живот на Врачански е забулен в мистерия. Преди време клюката го забърка в афера с току що разведената Мариана Векилска, но нито тя, нито той потвърдиха това. И да е имало нещо помежду им, очевидно е било мимолетно, след като тв водещата напуска страната и се установи в Брюксел.

С днешна дата Калин Врачански признава, че е влюбен и има жена до себе си. „Наистина в момента съм влюбен. Ще кажа само, че тя е страхотна. И се радвам, че е попаднала на такъв мъж като героя ми. С нея су чувствам добре, кара ме да се усмихва“, споделя актьорът.
Откакто е с настоящата си приятелка, Врачански е обърнал гръб на всички стари и неангажиращи бройки. В плейбойските му години не си е поставял спирачки и е опитвал от всичко, и по много. Сега обаче е като кон с капаци за жените около себи си. „Когато е сам човек, нормално е да опитва. Когато съм влюбен обаче и имам всичко необходимо, защо ми е да търся друга?!“, казва синеокият Калин.
Дамата на сърцето му обаче отсега да знае, че ако връзката й с Врачански се задълбочи, няма да се види в бяла рокля. Понеже актьорът е твърдо против брака. На принципа е, че двама души могат да живеят прекрасно и без подписа в общината. „Може някои да ме съдят, но смятам, че подписът по-скоро само може да развали една връзка“, обяснява Калин.
Вталил се е със 7 килограма. Но не от любов, а заради ролята си в „Господин Х и морето“. Когато правели пробите, решил, че трябва да е малко по-втален и започнал усилено да тренира. Заради професията му непрекъснато му се налага да качва или да сваля килограми. За „Като две капки вода“, например, се освободил от повече от 10 кг. А за ролята си във „Франкенщайн“ пък качил толкова. „Тогава носех навсякъде със себе си кутии домашно приготвена храна,защото трябваше да ям по пет пъти на ден“, спомня си Врачански./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *