вторник , 23 юли 2019 г.
Начало / Жълтини / Искра Фидосова вдига сватба със сръбска звезда

Искра Фидосова вдига сватба със сръбска звезда

iskra-fidosova

Пищна сватба стяга легендарната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова. Синът на монтанската правистка Франсоа е предложил брак на дългогодишната си любима Лора Стойкова на 12 февруари тази година. Официално двойката е оповестила новината в социалната мрежа „Фейсбук“, където под публикацията за годежа вече месец продължават да валят поздравления и пожелания за дълъг и безоблачен семеен живот.

Синът на Фидосова се оказал прикрит романтик и паднал на колене пред избраницата си по мечтания за всяка млада дама начин. Франсоа и Лора имали предварително запланувана ваканция на Малдивите, но девойката не подозирала, че в багажа си, освен бански, любимият ѝ носи и пръстен с лъскав диамант. След като пристигнали и се установили в ултралуксозния ризорт, където имали резервация, Фидосов я завел на плажа и ѝ предложил да се омъжи за него на брега на океана.

Монтанчани издават, че влюбените са двойка от цели седем години, а Фидосова още от пръв поглед одобрила Лора за бъдеща снаха. Красивото момиче, което кове бъдещето си на блестящ архитект, веднага била приета като част от семейството в дома на бившата депутатка и съпруга ѝ Томислав Живкович. Майката на булката също от години се знаела с кандидат-сватовете и одобрявала горещо връзката на дъщеря си с Франсоа.

И двете фамилии вече крояли планове за самата сватба, която се очаквало да се случи още идното лято. Искра и мъжът ѝ навивали младежите да се венчаят в родната Монтана, защото там Томислав менажира два оборотни ресторанта. Така на булката и младоженеца нямало да им се наложи да се занимават с ангажиране на ресторанти, подготвяне на меню и решаване на десетки казуси като цвета на салфетките, а освен това щяло да им излезе и доста по-евтино.

Мъжът на Фидосова им гарантирал, че ще им спретне луд купон, тъй като той е близък приятел с най-ярките сръбски музикални звезди, а чести гости в заведенията му са певци от ранга на Неда Украден, Драгана Миркович, Миле Китич и редица други. Сватбата на влюбените щяла да е пищна, но дискретна, тъй като Фидосова от години не иска да попада повече под светлините на прожекторите и пази както сина си, така и бъдещата си снаха от медийни изяви и папараци.

Затова и настоявала тържеството да е в Монтана, въпреки че Лора и Франсоа имали последната дума. Бъдещият младоженец в момента е студент по право в УНСС и уверено ходи по стъпките на майка си. Въпреки че учи и живее в столицата, той все още е регистриран по лична карта в Монтана, където имал желание да се върне след дипломирането, макар годеницата му да е софиянка./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *