събота , 17 февруари 2018 г.
Начало / Общество / Интерес към изнесената приемна на областния управител в Трън

Интерес към изнесената приемна на областния управител в Трън

irend-sokolova-tran

Областният управител Ирена Соколова проведе изнесена приемна в Община Трън. Жителите на пограничната община имаха възможност да отправят своите въпроси и поставят актуални проблеми лично към губернатора, както и да получат административно съдействие и разяснения. Соколова се срещна със записалите се граждани и неправителствени организации, заедно с кмета Цветислава Цветкова.

Председателите на сдруженията „България за Трънско“, „Трънско туристическо дружество“ и „Комитет Васил Левски“ поставиха въпроси, свързани с бъдещото развитие на туризма в Трънско, спешната необходимост от ремонти на основни пътни артерии в региона, дългогодишния проблем с липсата на мобилно и интернет покритие в повечето села. Соколова увери, че ще бъдат проведени разговори и взети мерки за подобряване на пътната инфраструктура.

Кметските наместници също отправиха питания. В хода на разговорите, областният управител даде предложение на неправителствените организации да кандидатстват със свои проекти по програмата Interreg-ИПП за трансгранично сътрудничество България – Сърбия 2014-2020, съфинансирана от Инструмента за предприсъединителна помощ II на Европейския съюз, по приоритетна ос 1. Устойчив туризъм.

Изнесените приемни дни на губернатора продължават и в другите общини от областта, а всеки последен вторник от съответния месец е приемната на Ирена Соколова и в Областна администрация – Перник.

irend-sokolova-tran-2

Предишна Пеевски изкова и медиен закон
Следваща Николай Слатински: Пристрастили сме като наркомани към европейските пари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *