събота , 21 септември 2019 г.
Начало / Извън Перник / Илияна Беновска обезобразена при тежка катастрофа, 5 дни била на границата между живота и смъртта

Илияна Беновска обезобразена при тежка катастрофа, 5 дни била на границата между живота и смъртта

iliiana-benovska

Неукротимата Илиана Беновска, която винаги първа хваща микрофона на всички политически събития в държавата са обичайно скандалните си въпроси, е минала през ужасяващ инцидент в миналото, научи HotArena. Хапливата журналистка е претърпяла зверска катастрофа през 90-те години, която й причинила познатата деформация на лицето.

По време на инцидента, не Илиана, а неин близък шофирал автомобила, който се преобърнал зловещо на опасен път извън София. Това е единственото, което Беновска помни от ПТП-то и което все още полага усилия да забрави. Споменът обаче е жив „благодарение” на белега на лицето, даващ благодатна почва за неприятни клюки и всякакви предположения от най-любопитните, пише „Таблоид“.

Самата Беновска преди време сподели с половин уста за естетическия си проблем, но така и не призна причината за парезата на лицевия мускул. Журналистката буквално подскача като ужилена при всеки намек за страховитото събитие от миналото.

„Каква романтична история да ви разкажа – за възкръсването и възстановяването от смъртта?! За бели веещи се завеси?! Зелени треви?! Музика от Слънцето или Луната?! Дайте го по-човешки. Не можех да се движа и говоря. Преодолях го. Сама. И „въпреки“ лекарите…. Какво искате, освен болка, безнадежност и нечовешко усилие? Просто реших, че няма да се предам”, изригна журналистката при спомена за катастрофата.

Източник:hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *