събота , 20 октомври 2018 г.
Начало / Политика / Илинка Никифорова оглави областната структура на дамите от ПП АБВ – Перник

Илинка Никифорова оглави областната структура на дамите от ПП АБВ – Перник

Илинка Никифорова
Илинка Никифорова

Илинка Никифорова оглави областната структура на дамите от ПП АБВ в град Перник. Тя бе избрана на проведеното отчетно изборно събрание на дамската организация на партията.

Илинка Никифорова е позната на пернишката общественост като заместник кмет по образование и културата в общинската администрация по време на управлението на Росица Янакиева, бе и временно изпълняващ длъжността кмет, заместник областен управител. Тя е деен човек, който не познава думата ”не мога”, казват за нея хора, които я познават добре.

На учредителното събрание на областната структура на женската организация на ПП АБВ-Перник,  бе избрано и ново ръководство. За заместник председател на жени ПП АБВ-Перник с пълно мнозинство бе избрана Марияна Методиева – общински съветник в местния законодателен орган на община Ковачевци. Тя е дългогодишен и активен член на партията.

Дамите от областната структура на ПП АБВ –Перник предложиха и одобриха програма за инициативи през новата календарна 2018 година. Основната цел е да се акцентира на обществени проблеми, зад които да застанат жените от ПП АБВ-Перник и да съдействат при решаването им. Не на последно място дамите от областната структура на ПП АБВ-Перник застанаха категорично и зад позицията, че трябва да се съхраняват българските обичаи и традиции. В тази връзка те ще продължат инициативата на президента /2002-2012 г./ Георги Първанов „Да съхраним българското”. Ще бъдат инициирани редица прояви на територията на област Перник, като целта е повече жители на населените места да се запознаят и да се включат в събитията.

Предстои провеждане на Национална конференцияна на  жени ПП АБВ,която ще се проведе в Габрово на 2 декември 2017 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *