Начало / Бизнес / Изчислени са месечните вноски на абонатите на „Топлофикация – Перник“ по новите договори „Лоялен клиент“

Изчислени са месечните вноски на абонатите на „Топлофикация – Перник“ по новите договори „Лоялен клиент“

toplofikaciya-pernik

Изчислени са месечните вноски на абонатите по новите индивидуални договори „Лоялен клиент“, съобщиха от „Топлофикация – Перник“. Потребителите могат да направят справка на сайта на предприятието с абонатния си номер в раздела „Задължение за топлоенергия и електронна фактура“. Подписването на новите договори започна от 9 юли 2018 г.

Променени са условията, като отпада преференцията от предходните три години парното да се плаща на базата на квадратурата на жилището. Плащанията вече ще се извършват на 11 равни месечни вноски, като при погасяването им в срок абонатите получават 5 процента отстъпка върху прогнозното количество изразходвана енергия, което се формира на базата потреблението от последните три години.

Дванайсетата, последна фактура ще бъде изравнителна. Абонатите, които я погасят в срок, ще се възползват от 50 на сто отстъпка от начислената топлинна енергия в нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *