събота , 24 август 2019 г.
Начало / Жълтини / ИЗПОВЕД! Фънки имал сериозни проблеми със здравето! Певецът се правил на клошар, за да го вземат в болница

ИЗПОВЕД! Фънки имал сериозни проблеми със здравето! Певецът се правил на клошар, за да го вземат в болница

fanki

Един от най-колоритните съдии в шоуто за имитатори „Като две капки води“ – Димитър Ковачев-Фънки, плюл кръв при последния си як запой, пише столичен седмичник.

„Вярно е това. След като завърших Консерваторията, реших да си опитам късмета зад граница, не исках да ставам лекар като мама и татко. Тогава свирих рок и тръгнахме по кораби с колеги музиканти. Един ден късметът ни изневери. Дойде някакъв господин и ни предложи да ни почерпи заради якия купон, който правим. След като се натаралянкахме яко, поиска да види работните ни визи. Останахме като попарени, защото нямахме такива, а певицата ни се разрева. Тогава се разминахме само с полицейската кола, която ни изпроводи до границата, ама аз зверски се напих и тогава даже плюх кръв“, казва не с гордост Фънки. Така музикантът попаднал в Дания. Там си докарал язва от напрежение, защото всяка вечер се напивал от мъка, че няма добра работа.

 Една вечер толкова се бях насвяткал, че един дъртак на име Пюс ме посъветва да отида на улицата и да легна на тротоара, да се правя на просяк. Така няма да ми трябва застраховка, каквато нямах. Така и направих“, сподели Фънки. После дошла Бърза помощ и музикантът минал тънко в болницата като „чуждестранен“ клошар.

„И в Лондон постъпих по спешност в хоспис. Само че не заради прекаляване с чашките, а за прекомерно пушене на цигари. Тогава много се и задъхвах“, отбелязва Фънки.

След този случай той променя живота си изцяло. Сега припалва само пури, и то с повод. „Следя теглото и си правя постоянно някакви прегледи, наблюдавам се под лупа“, без майтап обяснява Димитър Ковачев./ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *