Начало / Политика / Иво Христов: Ще работим за равномерно и справедливо разпределение на доходите

Иво Христов: Ще работим за равномерно и справедливо разпределение на доходите

received_360324387945942

„Само БСП има волята да преразпределя доходите. Навсякъде в Европа има драматична социална пропаст, в България тя граничи с катастрофа. Затова на 26-ти май гласувайте с бюлетина №18“. Това призова кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България“ Иво Христов на среща с жители на Радомир. Според кандидата за евродепутат светът е глобален и не може една страна да съхрани своята социална система, ако не е част от една голяма общност.

„Радомир е град, който силно пострада от прехода през последните 30 г.  и той е добра илюстрация на общоевропейския проблем. Ще работим за по-равномерно и справедливо разпределение на доходите и за възвръщане на законността не само в Европа, но и в България“, допълни Христов.

received_1422451607896567

Той обясни механизма на печелене на избори от ГЕРБ и каза, че в една малка община, общината е най-големият работодател. Хората, които работят в нея, са зависими, както и техните семейства. Оплаквали се, че ги заплашват и притесняват.

received_2278968845696184

„Истинският залог е смяната на властта, затова трябва на тези избори да победим. За Борисов единствената заплаха е да се създаде нова политическа ситуация  като победи единствената опозиционна сила, която не е била в коалиция с ГЕРБ“, заяви още Христов .

По думите му Борисов и сега обикаля и раздава нашите пари, а верните му медии обясняват как той ги бил дал.

„Като гледаме телевизия, оставаме с чувството, че живеем в султанат, в който султанът раздава на верните си поданици“, коментира Иво Христов.

received_1534011213400835

Според кандидата  за евродепутат животът сега е концентриран в областните градове. Хората са се оттеглили от селата, закрити са училища и болници. Той уточни, че това е недопустима, порочна логика, която трябва да бъде преодоляна. „Това може да стане с предсрочни парламентарни избори. Трябва да сменим тази власт и първата стъпка е победа на 26-ти май“, категоричен бе Христов.

received_379532375992758

Гости на срещата в препълнената зала на Младежкия дом в Радомир бяха и народните представители от ПГ на  „БСП за Бтлгария“ Станислав Владимиров и Любомир Бонев и председателят на ОблС на БСП-Перник Валентин Петков.

Следваща Александрина Костадинова: Политиците трябва често да четат “Приказка за стълбата“ на Христо Смирненски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *