неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Култура и образование / Ивайло Захариев промотира 15-годишен писател от Радомир с 4 мозъчни операции

Ивайло Захариев промотира 15-годишен писател от Радомир с 4 мозъчни операции

ivailo-zahariev-ivo-ivov

Актьорът Ивайло Захариев удари рамо на младия талант Иво Христов и ще участва в премиера на втората му книга „Животът не струва пари“. На 26-ти януари в „Клуб на Пътешественика“ от 19:30 ч. доброто ченге от „Под прикритие“ Мартин и поетът Константин Трендафилов ще четат откъси от криминалното томче, като в премиерата ще се включат още и писателят-журналист Иван Русланов, певиците Маги Джанаварова, Нора Караиванова и Вяра Атова.

15-годишния Иво Христов е млад автор от Радомир, а първата си книга „Приятелите умират заедно“ пише само на 13 г., след като претърпява четири мозъчни операции. Нейната бляскава премиера през май миналата година също бе уважена от ченгетата от „Под прикритие“ Ивайло Захариев и Любен Кънев.

Иво издава втората си новела „Животът не струва пари“ със събраните средства от първия си сборник. В нея той търси отговори на въпросите кое е най-важното в живота, заблуда ли е, че това са парите и ако е така, защо тогава се стремим така настървено към тях? И какво трябва да ни се случи, за да изживеем катарзис?

Действието се развива увлекателно и напрегнато, сюжетните линии се преплитат, но накрая от различните сблъсъци и битки излиза само един победител. А големият въпрос, който го вълнува, е струвало ли си е всичко, през което е минал, след като вече е дълбоко убеден, че животът не струва пари.

Кой всъщност е този победител? А в разказа кое побеждава: доброто или злото? Ще разберете едва след като съпреживеете дълго преследване из щата Невада, както и множество обрати, провалени планове, разменени самоличности, разбити илюзии и безброй перипетии.

Повече информация за творчеството на Иво, можете да откриете на официалната му фейсбук страница – Иво Христов.

Източник: ПИК

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *