неделя , 22 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Зетят на Костов стана чистач

Зетят на Костов стана чистач

ivan-kostov-mina

Бившият зет на Иван Костов – Георги Христов, който бе щастливо женен за по-малката от двете му дъщери – Мина, е сменил амплоато на крупен бизнесмен, пише „Ретро“. Христов вече се занимава с почистване на обекти от всякакъв вид, но не върти лично парцала, а е основал агенция за чистота.

От няколко години насам се говори, че откакто се развел с Мина Костова, Георги си навлякъл гнева на нейния баща, който направил всичко възможно, за да го спъне в бизнеса. Макар бившият зет на експремиера да не е коментирал темата, от отношенията с някогашната му съпруга става ясно, че помежду им има сериозно напрежение, а най-тежкото наказание, което бизнесменът понасял, било да вижда двамата си синове само веднъж годишно.

В момента Мина и децата ѝ, които от няколко месеца живеят официално във Финландия, са на гости на Иван Костов. Вероятно двете момчета ще се възползват от визитата си у нас, за да се срещнат и с татко си, чиито функции вече са иззети от втория мъж на Мина. По-малката от двете дъщери на Костов се разведе с първия си съпруг Георги през 2010 г. след повече от 10 години брачно съжителство. Не след дълго икономистката срещнала по-младия от нея Асен Величков, който също имал син от предишна своя връзка. Двамата се събрали да живеят заедно с децата си на семейни начала, но работата на Асен била свързана с чести пътувания до Скандинавия. За да облекчат ежедневието си, Мина и мъжът ѝ решили да се преместят и установят във Финландия. В момента цялото семейство живеело в сравнително малкото градче Тампере, намиращо се в югозападните части на страната.

Голямата дъщеря на Костов пък наскоро се върна в България след дългогодишно пребиваване в Италия заедно с мъжа си Алесандро и детето им./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *