четвъртък , 27 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Захари Бахаров вкарва брат си в правия път

Захари Бахаров вкарва брат си в правия път

zahari-yavor-baharovi

С тежката задача да вкара в правия път брат си Явор се е заел Захари Бахаров. Звездата от „Под прикритие“ натискал по-малкия си брат да се ожени за актрисата Рая Пеева и дори да създаде семейство с нея.

След изцепките му във „ВИП брадър“ през миналата година и няколко безпаметни купона, баткото го увещавал, че е време вече за деца. Захари напълно одобрявал най-новата приятелка на Явор и я иска за снаха. Бахаров-старши дори посъветвал по-малкия си брат да побърза и да се задоми с нея. Половинката му Диана Алексиева също се е сдушила с младата актриса от „Скъпи наследници“.

В момента цялата фамилия е на море в Лозенец, а Рая и Диана са неразделни приятелки. Двете често се хвалят, че излизат заедно по женски и се разбират прекрасно. Пеева дори се включвала в отглеждането на двете деца на Бахаров-старши – Максим и Кая. Поля от сериала на Би Ти Ви признава, че няма нищо против да стане майка. В интервю пред своята бъдеща етърва Рая доверява, че иска по-сериозни отношения с Явор. „Готова съм за това. Искам да се грижа за някого и той да се грижи за мен“, откровеничи младата звезда. Тя е убедена, че едно дете няма да попречи на кариерата й. „Не ме плаши, че семейството ще ми вземе нещо. Майчинството би ми дало друга гледна точка“, добавя Рая./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *