понеделник , 19 ноември 2018 г.
Начало / Култура и образование / Зам.-областният управител Иво Иванов беше гост на тържественото отбелязване на 50-годишнината от създаването на XII основно училище „Васил Левски“ в Перник

Зам.-областният управител Иво Иванов беше гост на тържественото отбелязване на 50-годишнината от създаването на XII основно училище „Васил Левски“ в Перник

dsc_0038
Заместник областният управител Иво Иванов беше гост на празничния концерт за 50-годишния юбилей на XII Основно училище „Васил Левски” в Перник. От името на областния управител  Ирена Соколова, Иванов поздрави директора, целия учителски колектив и учениците на учебното заведение: „Днес Вие празнувате дългогодишната история на Вашето училище, изпълнена с предизвикателства, но и с успехи. През тези години, вървейки по стъпките на вашия патрон – Апостола на свободата, поддържате и пренасяте през времето огъня на духовността, градите познания и авторитет.

dsc_0026-1

С последователност и всеотдаен труд цялото ръководство и учителите подготвяте професионално хиляди ученици и ги превръщате в образовани граждани на България, конкурентоспособни на пазара на труда. Бъдете горди, че сте възпитаници на училище с традиции и новаторски поглед!”. каза Иво Иванов. Той пожела на всички здраве, сили и плам в реализацията на всяко ново успешно начинание и изрази убеденост, че постигнатото до момента от XII ОУ „Васил Левски” не е крайна цел, а само една от стъпките нагоре.

Заместник областният управител връчи специален почетен плакет и грамота на директора Елизабет Петрова по повод годишнината.

dsc_0058 dsc_0057-1 dsc_0048

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *