понеделник , 20 май 2019 г.
Начало / Култура и образование / Заместник областният управител поздрави участниците от „Детско полицейско управление” в Брезник

Заместник областният управител поздрави участниците от „Детско полицейско управление” в Брезник

dsc_0172

 Официална церемония по откриване на „Детско полицейско управление” се състоя в средно училище „Васил Левски“ в гр. Брезник. 25 деца от 3-ти клас на гимназията ще участват в различни занятия и извънкласни форми, свързани с превенция и опазване здравето и живота им, справяне с трудни ситуации в дома, на училище и на улицата.

На официалното откриване беше подписано споразумение за сътрудничество между РУ-Брезник и училището, подкрепено с декларация за партньорство. Доброволците тържествено положиха клетва.

Пред присъстващите беше направена демонстрация по карате и самоотбарана.

На церемонията присъстваха заместник областният управител Иво Иванов, главен инспектор Тихомир Ценов – началник на отдел „Противодействие на криминалната престъпност” към ОДМВР-Перник, инспектор Яна Вуковска – областен координатор на програмата „Детско полицейско управление” и гл. инспектор Павел Павлов – Началник на РУ – Брезник.

Иванов поздрави участниците в инициативата като им пожела от този ден нататък да бъдат все по-запознати с правата и задълженията си на съвестни граждани.

dsc_0160 dsc_0251 dsc_0242 dsc_0216

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *