петък , 7 юли 2017 г.
Начало / Политика / Женските организации на ПП ГЕРБ в Перник и Трън дариха дрехи на П.У.Л.С.

Женските организации на ПП ГЕРБ в Перник и Трън дариха дрехи на П.У.Л.С.

g1

Женските организации на ПП ГЕРБ в Перник и Трън направиха поредния благотворителен жест в подкрепа на хора от различни уязвими групи. Десетки чували със запазени дамски и детски дрехи и обувки, и много играчки, бяха дарени за нуждите на настанените в Защитеното жилище към Фондация „П.У.Л.С.“.

g2
Областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова сподели, че дамите осъществяват съвместна дейност с неправителствената организация от дълго време и увери, че доброто сътрудничество ще продължи и за в бъдеще. Тя подчерта, че ЖГЕРБ приветства всяка инициатива, имаща за цел предотвратяване случаите на домашно насилие във всичките му форми.
„Това е нашият скромен принос за подобряване на ежедневието на обитаващите центъра жени и деца. Ще продължим да подкрепяме и да работим за различни благородни каузи“, споделиха дамите от ГЕРБ.
Фондация “П.У.Л.С.” предоставя ефективна програма от грижи в региона на Югозападна България за възрастни, юноши и деца, и техните семейства, които са преживели насилие. Фондацията осигурява правно консултиране и защита в случаите на домашно насилие, насилие над деца, закрила на детето и работи за ефективното прилагане на законите, обвързани с тези посегателства.

Предишна Петровден е! Да бъдат честити имениците!
Следваща Областните управители на Перник и Кюстендил обединяват усилията си в борбата за опазване на горите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *