сряда , 20 февруари 2019 г.
Начало / Жълтини / Ето коя измества Векилска от сърцето на Врачански! Водещата е силно притеснена от аферата им

Ето коя измества Векилска от сърцето на Врачански! Водещата е силно притеснена от аферата им

kalin-vrachanski-vanina-kondova

Името на един от най-хитовите актьори, Калин Врачански,  отскоро е забъркано в афера с водещата Мариана Векилска, а арт клюката твърди, че тя се е разделила с втория си мъж – радиоводещия Симеон Колев, заради страстното си увлечение по актьора.

 

Мястото й в сърцето на Врачански обаче е застрашено от талантлива млада актриса. Това е Ванина Кондова. Тя най-вероятно ще бъде партньорка на Врачански в комедийния сериал „Фалшив герой“, чиито епизоди ще се завъртят през есента или в началото на следващата година по Нова телевизия. Един от авторите на проекта е Димитър Гочев.

 

Врачански ще влезе в кожата на 30-годишен мъж, ухажван от гвардия от жени. Любопитното е, че току-що навършилата 14 години Крисия, която скоро напусна Слави, също ще партнира на Врачански. Тя ще бъде ученичката Мая, а имената на останалите актьори се пазят в тайна.

 

Покрай съвместната работа на Калин и Ванина, тя най-вероятно ще му завърти главата. Самата Векилска била силно притеснена от конкуренцията в лицето на Ванина, но се опитвала да запази самообладание, за да не отблъсне актьора с необуздана ревност.

 

Снимките на сериала ще бъдат във Варна, а „Фалшив герой“ може да се превърне в силен трамплин на талантливата Крисия./hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *