неделя , 18 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Ето го второто внуче на Бойко

Ето го второто внуче на Бойко

bebe-bb

Второто внуче на Бойко Борисов за пръв път застана пред камера в деня на изписването си, видя „Ретро“. Майката Венета и новороденият Иван останали за няколко дни в „Майчин дом“, за да може лекарите да са сигурни, че всичко с нея и бебчето е наред, но вече се радвали на домашния уют в семейната къща в Банкя.

На изписването на новото внуче лидерът на ГЕРБ не успял да присъства лично, но пък веднага след като приключил с професионалните си ангажименти, намерил време да му се порадва. За да посрещнат Венета, в родилното отишли таткото Иван, на когото всъщност е кръстен вторият премиерски внук, заедно с малкия Бойко, лелята, свакото и първата ѝ братовчедка. Майка ѝ Стела не успяла да пристигне от Америка точно за важния момент, но със сигурност възможно най-скоро щяла да си резервира полет и да дойде на гости в България, защото искала да се включи и в помощта, от която дъщеря ѝ щяла да има нужда в първите месеци след раждането.

Всички роднини затрупали Венета с подаръци и букети, а бебчето – с целувки, но най-щастлив от първата среща с братчето си бил Бойко-младши. Първородният внук на премиера толкова се радвал на новото попълнение в семейството, че се изтощил и на връщане от „Майчин дом“ към къщи заспал сладко в колата. Вече задавал любопитни въпроси на майка си Венета кога с Иван ще могат да си играят заедно и дали неговите играчки щели да му харесат.

От първото фото на бебето със семейството е видно, че дъщерята на Борисов изглежда отлично, но най-вероятно отново щяла да се завърне към старото си занимание – йогата, с която си възвърна формата и след първото раждане. Сега Венета планирала ритуала по разчупването на погачата, който традиционно се прави на 40-ия ден на всяко новородено, за да го въведе в света. На него присъстват само жени, които орисват бебето с хубави пожелания.

Според астролозите съдбата на малкия Иван вече била предначертана заради съвпадението на рождената му дата с тази на дядо му. Именно числото 13 го определяло като бъдещ лидер с остър ум и големи успехи./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *