вторник , 23 юли 2019 г.
Начало / Жълтини / Етиен Леви е потънал в самота след финала на Капките

Етиен Леви е потънал в самота след финала на Капките

сн. БНР
сн. БНР

Етиен Леви е потънал в самота след финала на имитаторското шоу „Като две капки вода“, видяха фотографите на „Ретро“. Вокалният педагог на предаването очевидно вече няма жена до себе си, с която да прекарва свободното си време, затова се шляе из столичните молове сам.

След като последната изгора на основателя на култовата група „Трик“, която бе значително по-млада от него, го напуснала, Етиен си припомнил трудностите на ергенлъка. Понеже вече у дома не го чакала прясно сготвена топла вечеря, естрадният ветеран редовно си купувал манджа от щандовете за храна в най-големия столичен търговски център. Макар да има опция поръчката да бъде опакована и взета за вкъщи, Леви предпочитал да си я хапва на място, защото, така или иначе, в дома му не го очаквал никой.

Преподавателят по пеене има зад гърба си два брака и три деца и въпреки понапредналата си възраст доскоро беше влюбен и живееше с трета жена. Това изобщо не го притеснявало, защото бил мил и внимателен към всичките си бивши половинки, успявал да усмири емоциите, да охлади страстите до степен всичките дами на сърцето му да си контактуват една с друга и да се разбират отлично. Те обожавали Етиен и напълно разбирали нуждата му от нови емоции. Затова му простили изневерите и разводите и даже понякога участвали в общи семейни сбирки. Той пък ги нарича „моите музи“ и не спира да се хвали с тях, както и с децата си. През миналата година музикантът стана дядо на първо внуче, но макар и прехвърлил 60-те, не му се струвало невъзможно, ако срещне отново дама, която да спечели сърцето му, да стане баща и на по-зряла възраст също както Ицко Финци, на когото се роди момиченце навръх 84-тия му рожден ден./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *