понеделник , 22 юли 2019 г.
Начало / Общество / Емблематичният за област Перник Профилакториум отпразнува 60-годишен юбилей 

Емблематичният за област Перник Профилакториум отпразнува 60-годишен юбилей 

dsc_0823

Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация (Профилакториум) – ЕООД, гр. Перник отпразнува 60-годишния си юбилей.  От името на Ирена Соколова директорът на лечебно заведение д-р Росица Иванова получи благодарствен адрес и плакет. Те й бяха връчени от заместник областният управител Иво Иванов. „В този ден на равносметка искам да откроя Вашата постоянна отдаденост и грижа за хората, хуманизма и високия професионализъм на лекарите и целия персонал в тази болница. Благодарение на качествата, капацитета и знанията Ви, получавате доверието на пациентите, а това е най-високото признание за всичко, с което се занимавате“, се казва в благодарствения адрес.

Profilaktorium

През последните няколко години, въпреки трудностите пред лечебното заведение, емблематично не само за региона, но и за страната, затвърди позициите си на диагностичен център по физиотерапавтечна и рехабилитационна дейност.

Профилакториумът предлага съвременна техника и методи на лечение с добре оборудвани салони за лечебна физкултура и масаж.

Тържеството по повод 60-ата годишнина на специализираното лечебно заведение уважиха бивши директори, медицински специалисти и гости.

dsc_0800 dsc_0804 dsc_0834 dsc_0830

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *