петък , 20 април 2018 г.
Начало / Бизнес / „Евромакс Сървисиз“: Инцидентът от 9 юни е поредният безпардонен акт, на който сме свидетели и потърпевши

„Евромакс Сървисиз“: Инцидентът от 9 юни е поредният безпардонен акт, на който сме свидетели и потърпевши

Това са пораженията в инфоцентъра на Евромакс
Това са пораженията в инфоцентъра на Евромакс

Пожар е предизвикан в офиса на компанията „Евромакс Сървисиз“,а преди това е счупен прозорец. По повод вандалския акт управителят на фирмата Ваня Денева излезе с позиция, адресирана до жителите на Трън и до медиите.

Вижте целия текст без каквато и да е редакторска намеса:

„Евромакс Сървисиз“ ЕООД изразяваме крайното си възмущение от посегателството върху информационния център на дружеството в гр. Трън в навачерието на предизвикания местен референдум, насрочен за 11 юни т.г.

Инцидентът от късно вечерта на 9 юни е поредният безпардонен акт, на който сме свидетели и от който сме потърпевши. Счупен е бил един от прозорците на центъра и е предизвикан пожар, който само благодарение на изключително бързата намеса на полицията и пожарната не е причинил по-значителни материални щети. Пристигналите на място представители на дружеството са оказали пълно съдействие на компетентните органи, каквото ще продължим да оказваме и в хода на досъдебното производство.

Благодарим на органите на реда за навременната реакция по случая. Благодарим и на загрижени местни хора, които вече ни предложиха съдействие за отстраняването на пораженията, с което ще се заемем незабавно.

Отново призоваваме всички жители на община Трън да запазят спокойствие и да не се поддават на изкуствено създавани провокации. Ние многократно алармирахме за ескалирането на напрежението в общината, което вече преминава всички граници на търпимост. През изминалите години се опитваме да водим експертен и позитивен диалог, но за съжаление се оказваме замесени в крайно обезпокоителна политическо-криминална ситуация. Имаме нулева толерантност към подобни престъпни и арогантни прояви и разчитаме да бъде приложена цялата сила и строгост на закона.

Припомняме по-рано разпространеното становище на „Евромакс Сървисиз“ ЕООД , че умишлено не сме се ангажирали като страна в предстоящия референдум с цел да не се нагнетява допълнително напрежение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *