неделя , 18 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия?

Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия?

сн. dnevnik.bg
сн. dnevnik.bg

Щерката на  Цветан Цветанов Гергана е решила да напусне благата си длъжност като младши анализатор към Световната банка във Вашингтон. Вечно усмихнатата мома от година и половина работи със завиден успех в институцията на Кристалина Георгиева, но е решила да се откаже от кариерата си там, за да отиде при… сина на Корнелия Нинова.

Разбира се, не става въпрос за романтичен трансфер, а за професионален. Гергана е получила няколко оферти от частния сектор с възнаграждение, многократно надвишаващо сегашната ѝ заплата в СБ. За своята длъжност тя получава около $4500 на месец, докато големите финансови компании ѝ предлагат суми между $15 и $30 000, съобщава „Хотарена“.

Младата дама се е ориентирала към офертата на пазарния лидер „Голдман Сакс”. По ирония на съдбата, от три години в компанията се труди единственият наследник на най-върлата политическа противничка на татко ѝ – Корнелия Нинова. Рафаел минава за един от най-талантливите млади специалисти в централата в Ню Йорк. Дали отношенията между родителите им ще хвърлят своята сянка върху младите, предстои да установим.

Гергана Цветанова е възпитаничка на университета „Бат“ в Югозападна Англия. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“. Баща ѝ отрича да ѝ е съдействал по какъвто и да било начин за поста в Световната банка, който Гергана си заслужила с уменията и упоритостта си./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *