неделя , 23 септември 2018 г.
Начало / Извън Перник / Дългия намразил рождените си дни, след като бил зарязан от голямата си любов Маги

Дългия намразил рождените си дни, след като бил зарязан от голямата си любов Маги

slavi-trifonov

Слави Трифонов не празнува от близо 15 години рождения си ден и това дава повод за спекулации сред новобранците от екипа му, че водещият на едноименното шоу по Би Ти Ви е стиснат и цепи стотинката на две.  Само след седмица, на 18 октомври, гологлавият водещ от Учин дол навършва 52, като и този път той няма да отбележи с почерпка личния си празник, научи HotArena.

Стари съмишленици на Слави Трифоновразкриват пред „Уикенд” мистерията с липсващите купони за рождените дни на Дългия. Според думите им, Трифонов намразил рождената си дата 18 октомври, защото именно на личния си празник преди 15 години бил зарязан от голямата си любов – настоящата психоложка Магдалена Ангелова.

Трифонов и Маги изживяха бурна тригодишна любов през 90-те на миналия век, която завърши фатално за Дългия.Паметливи сподвижници на Слави си спомнят, че той е бил изоставен от жената на живота си именно навръх рождения си ден през далечната 2002 г. и тогава в последния момент отменил празненството за празника си, което трябвало да се проведе в заведението „Синатра” в близост до столичния хотел „Хемус”.

Буквално часове преди партито Дългиябил полят със студен душ от Маги, която му съобщила, че не желае повече да бъде с него. И до ден днешен малцина знаят причината, поради която Маги е била шута на гаджето си. Казват, че психоложката научила за изневяра на Трифонов, който зад гърба й поддържал интимна връзка с балерина от шоуто си. Красавицата била безкомпромисна и не простила изневярата на Слави, като скъсала с него демонстративно на рождения му ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *