вторник , 25 юни 2019 г.
Начало / Общество / До месец: Във всички кметства в община Перник ще се извършват административни услуги

До месец: Във всички кметства в община Перник ще се извършват административни услуги

Kmetove - Cerovska-sreshta

В рамките на един месец ще бъде изградена система, която ще даде възможност във всички кметства в община Перник да се извършват административни услуги. Това обяви кметът Вяра Церовска по време на регулярната среща с управниците на населени места от общината. Услугата ще улесни жителите на града и населените места, ще пести средства и време, изгубени в неколкократно идване до сградата на Общината.

„Това е една от най-сложните реформи в административното обслужване. Поставили сме си кратки срокове за изпълнението на проекта, за да направим по-лесен достъпът на гражданите до административните услуги“, подчерта кметът Церовска. Тя отбеляза още, че много от кметствата в общината вече имат нови компютърни конфигурации, с които административната работа се върши много по-лесно и по-бързо.

В края на календарната година кметовете на населени места отчетоха успешна 2018 година и изразиха благодарност към градоначалника Вяра Церовска за подкрепата за развитието и благоустрояването на по-малките населени места. Управниците си пожелаха една още по-спорна нова година, изпълнена с ползотворни дела и успехи.

dsc_0017 dsc_0032 dsc_0054

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *