понеделник , 14 октомври 2019 г.
Начало / Общество / Домашният социален патронаж в Перник навърши 42 години

Домашният социален патронаж в Перник навърши 42 години

domashen socialen patronag
Домашният социален патронаж в Перник навърши  42 години. Гости на тържеството бяха кметът Вяра Церовска и зам.-кметовете Владислав Караилиев Денислав Захариев  и Йордан Павлов, секретарят Радослава Манова и директорът на Бюрото по труда Росен Симеонов.
В момента Домашният социален патронаж в Перник приготвя храна  за близо 500 социално слаби хора. Менюто предлага супа, основно ястие, десерт  и хляб. Храната се доставя по домовете.
domashen socialen patronag
По повод празника служителите на социалния патронаж споделиха удовлетворението си от успешно завършения проект по доставката и монтажа на ново кухненско оборудване, осъществен с подкрепата на фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика.  Той е на стойност близо 30 000 лв., като са закупени електрически уреди в кухненския бокс – 3 печки,1 конвектомат , фризер, голям хладилник и зеленчукорезачка.
domashen socialen patronag
Кметът Вяра Церовска поздрави целия екип за постигнатите резултати от  реализирания проект. „Щастлива съм, че сте водени от добрата грижа, вниманието, от това да бъдем  в полза на хората, които имат най-голяма нужда.  По този начин можем да  предложим най-доброто качество, като отговаряме на всички съвременни изисквания, сподели кметът Вяра Церовска.
Всички гости бяха поздравени и от Лилия Петрова – директор на ОП „Общинско обслужване“ и Даниела Митова главен експерт в Социалния патронаж.
domashen socialen patronag

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *