събота , 19 октомври 2019 г.
Начало / Криминални / Директорът на ОДМВР – Перник с високо отличие

Директорът на ОДМВР – Перник с високо отличие

img-be0753020b18de7bea5159b3a6d79f5b-v
Директорът на ОДМВР – Перник комисар Димитър Попов бе  награден с „Почетен знак на МВР” III степен за доказан висок професионализъм в служба на закона. Областният управител Ирена Соколова го поздрави по повод полученото от него високо отличие.
Призът му бе връчен на официална церемония, със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, в навечерието на 140-ата годишнина от създаването на МВР.
„Тази награда е резултат от висок професионализъм, морална и човешка отдаденост, сила, смелост и принципност. Старши комисар Попов и екипът на ОДМВР – Перник постоянно доказват, че правоприлагането на закона, опазването на обществения ред и сигурност с воля и постоянство, води до чуство на спокойствие, удовлетвореност и признателност у гражданите”, сподели губернаторът.
Церемонията по награждаване на служители от МВР, състояла се в  тържествената зала на Централния военен клуб, уважиха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министри от кабинета, посланици, аташета по вътрешните работи на страните членки на ЕС и на други държави партньори, бивши ръководни служители на министерството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *