Начало / Култура и образование / Децата в 10-то училище вече спортуват на нова площадка

Децата в 10-то училище вече спортуват на нова площадка

d6

Фоайето на 10 ОУ„Алеко Константинов” в кв.„Изток”се изпълни с родители, учители и деца.Поводът бе откриването на детска площадка в двора на училището, на която ще се радват учениците от двете подготвителни групи и всички,които са на целодневно обучение.Гостите, сред които кметът на кв.Изток Емил Костадинов и зам.-кметът по образование и култура в Община Перник-Севделина Ковачева, бяха посрещнати с празнична програма, изпъстрена с песни, танци и стихотворения.

d2

Директорката Десислава Стефанова отбеляза,че е станало традиция училището да открива всяка учебна година по нещо ново- игротека,компютърни кабинети,а тази са решили да се насочат към модернизирани и обновяване на училищния двор. Горда съм аз и целия колектив,че се опитваме да направим нашето училище желана територия за учениците.Дано всички деца да бъдат щастливи и да изживеят много хубави моменти на детската площадка“-заяви директорката.

d1
По стара българска традиция, след прерязването на лентата, гостите бяха посрещнати с празнична погача.
От днес малчуганите ще могат да се насладят на една нова и модерна площадка. Детските съоръжения за игра са с доказано качество и издръжливост, отговарящи на всички изисквания за безопасност.

d5d4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *