вторник , 20 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Деси Стоянова напуска телевизията?

Деси Стоянова напуска телевизията?

desi-stoyanova

Ани Цолова наруши обета си за мълчание и призна истината за отстраняването й от екипа на „Здравей, България“. Редица нейни приятели и колеги я подкрепиха в новото й начинание, което тя анонсира във „Фейсбук“, а именно да води семинари и обучения на тема комуникация.

Дружката й Десислава Стоянова също не пропусна да се изкаже ласкаво за идеята на Цолова, като редом с комплиментите по нейн адрес, хвърли бомба, че смята да последва примера й. „С този багаж, който имаш, не знам кой може да ти стъпи и на малкия пръст, когато става дума за умения за публично говорене. Анна Цолова, готви се за опашка“, написа Стоянова. Очевидно партньорката на Сашо Кадиев в предаването „Преди обед“ има тайни намерения да напусне ефира на Би Ти Ви и да смени активната журналистика с менторство.

Деси неведнъж е споделяла, че не чувства на място в това си амплоа, тъй като дълги години преди да приеме на интервюира фолкпевици, се е занимавала с новинарство и сериозна журналистка. Нейни колеги от нюзрума на телевизията издават, че най-вероятно настощия сезон ще бъде последен за Стоянова, а от догодина синът на Катето Евро или ще остане безработен, или ще води в компанията на нова тв половинка./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *