неделя , 20 октомври 2019 г.
Начало / Политика / Депутатите от ГЕРБ: В най-вълнуващия ден за българското училище отбелязваме тържеството на духа и знанието

Депутатите от ГЕРБ: В най-вълнуващия ден за българското училище отбелязваме тържеството на духа и знанието

alexandar-alexandrov-krasimir-velchev

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
УВАЖАЕМИ Г-Н/Г-ЖО ДИРЕКТОР,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Приемете нашите сърдечни поздрави по повод началото на новата учебна година. Най-вълнуващият ден за българското училище, защото отбелязваме тържеството на духа и знанието, пожелаваме на добър час на нашето бъдеще и с трепет гледаме как децата ни поемат по най-ценния и най-дългият път – пътя на знанието и просвещението.

Скъпи ученици,
Нека началото на новата учебна година е наситено с очаквания, усилена работа и най-вече с усещане за много отворени врати. С упоритост и целеустременост усвоявайте новите знания, за да достигнете мечтите и стремежите си. Помнете, че образованието е най-силният стожер за развитието на съвременна България.

Уважаеми учители,
с чуство на признателност се обръщаме към вас и благодарим за усилията за запазване и развитие традициите на родните училища, за повишаване на качеството на образование в тях и за превръщането им в място на всяко дете -доброто образование за всички деца е инвестиция в по-доброто бъдеще на България!

Желаем спорна и успешна нова учебна година на всички ученици – малки и големи и на всички учители и родители!

На добър час!

С уважение:
Красимир Велчев
Д-р Александър Александров
Народни представители в 44-то Народно събрание

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *