понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Политика / Депутатите от БСП отидоха в с. Извор да проверят как се работи по водопроводната авария

Депутатите от БСП отидоха в с. Извор да проверят как се работи по водопроводната авария

img_9565

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев, председателят на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков и Георги Георгиев председател на общинската организация на БСП в Радомир проведоха приемен ден в община Радомир.

Жителите на града и селата от общината представиха пред тях проблеми свързани с движението на неизправни автомобили по пътищата, което е предпоставка за много автомобилни катастрофи, със сметоизвозването и почистването на междуселските пътища на прага на зимния сезон.

img_9542

Жители на с.Извор алармираха, че водоподаването в селото е спряно, а ниските температури са предпоставка за замръзване на водопровода и поискаха от депутатите отидат в селото, за да проверят как се работи по решаването на проблема. В Извор Станислав Владимиров и Любомир Бонев се срещнаха с кмета на населеното място Мария Манова и работещи във ВиК – Радомир.

img_9545

„Похвално е, че този път ВиК е реагирала бързо и се копае на няколко места в селото, за да бъде намерен източникът на аварията предвид метеорологичните условия“, казаха народните представители и добавиха, че проблемът с водоподаването в Извор в момента е много сериозен и ще поискат дългосрочното му решаване от кмета на община Радомир. От своя страна кметът на населеното място обясни, че независимо от снега ще се работи до отстраняването на аварията.

img_9566 img_9562

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *