Начало / Политика / Депутатите от БСП: Нека завещаем на идните поколения независима, силна и просперираща България

Депутатите от БСП: Нека завещаем на идните поколения независима, силна и просперираща България

pic_1

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми жители на област Перник,

22-ри септември има изключително  значение за целия български народ, защото на този ден обединеното на 6-и септември 1885 г. княжество се обявява за „свободна и независима България“. По своята историческа важност акта на Независимостта се нарежда до Съединението и е естествено негово продължение. Вече независима, България продължава своето развитие по-ускорено и уверено. Обявяването на Независимоста е чисто българско дело, извършено само от българската държава, без чужда помощ, без въстания и войни, единствено със средствата на дипломацията. Този акт показва, че независимостта на една държава  и една нация е плод на задружни усилия към просперитета, бъдещето и утвърждаването на нацията в нейните исторически граници.

Преди 110 години България връща своето достойнство сред останалите европейски държави, горда и самостоятелна, единна и силна, обединена от и в името на националните си интереси. България – такава, каквато я мечтаеха нейните първостроители. Такава, каквато я имаме днес. Такава, каквато следва да я завещаем на идните поколения – независима, силна, просперираща.

Нека си пожелаем да сме достойни наследници на нашите деди, да сме отговорни в действията си и да бъдем добър пример за следващите поколения!
Честит празник!

22.09. 2018 г.                                                              Станислав Владимиров
Гр. Перник                                                               НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

                                                                                      Инж. Любомир Бонев
                                                                                  НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *