събота , 24 август 2019 г.
Начало / Култура и образование / Грейна коледната елха и в пернишкия квартал „Изток“

Грейна коледната елха и в пернишкия квартал „Изток“

img_3002

Детски усмивки , любими коледни песни и танци съпътстваха запалването на светлините на коледната елха в най- големия пернишки квартал „Изток” . По традиция и този път най-малките жители бяха изненадани от Дядо Коледа, който прочете част от писмата, пуснати в неговата пощенска кутия.
„Мили деца ще се постарая да изпълня всички ваши желания”, обеща добрият старец и сподели, че до него са били адресирани над 100 писма.

img_2998
Преди да грейне коледната елха кметът на кв. „Изток”инж. Емил Костадинов поздрави и малки, и големи с настъпването на най-хубавите празници. На празника присъстваха областният управител Александър Александров , кметът на Община Перник Вяра Церовска, зам.-кметовете Севделина Ковачева, Владислав Караилиев и Денислав Захариев.

img_2992

img_2999

„Щастлив съм, че тази вечер всички заедно ще отброим минутите в очакване на запалването на светлините на Коледната елха. Коледа е празник на семейството, на обичта между стари, млади и деца. Нека да съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година,за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден-една усмивка, едно добро дело, един топъл жест. Бъдете живи, здрави и истински щастливи!” каза в словото си Емил Костадинов.

img_3000
Той благодари на всички училища на територията на кметството, които се включиха в организацията на украсата. „Благодарение на вас тази година тя е още по-бляскава и пъстра”, каза с усмивка Костадинов.

img_2996 img_2993 img_3004

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *