четвъртък , 20 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Гибона се върна при бившата си жена

Гибона се върна при бившата си жена

gibona

Футболната легенда Божидар Искренов-Гибона се върна при бившата си съпруга и майка на двете му деца Георги и Настася – стюардесата Алина. Радостта на народа е решил окончателно да се установи отвъд Океана, след като вторият му брак с бившата грация Кремена е на финалната права.

Гиби и Кремена, която понастоящем е треньорка по художествена гимнастика в Стара Загора, се взеха на пищна сватба под Аязмото преди три години, но от няколко месеца не живеят заедно. Рождество Христово и Коледа, празниците, които събират цялото семейство, изненадващо Гибона посрещна не с Кремена, а в компанията на Алина. Навремето, след развода им, бившата стюардеса на БГА „Балкан“ и децата останаха във Вашингтон, където три сезона Гиби носи екипа на местния „Вашингтон Уортхогс“. Тримата продължили да изплащат къща, купена от Искренов. Преди известно време обаче я продали и се преместили в друга. В новия им дом семейството се събра за коледните празници заедно за пръв път от много години.

Гиби Искренов се надявал с Алина окончателно да загърбят миналото и да се съберат. Бившата стюардеса обаче все още пази горчиви спомени от съвместния си живот с Божидар. Точно когато е на върха на славата, той напусна семейството си и хукна след гимназиалната си любов Камелия Воче. Това предателство още тлее в сърцето на Алина, но пък след първата им Коледа от над десет години насам близките им се надяват, че ще се съберат отново.

В момента Гиби бил на нещо като изпитателен срок. Той все още не живее в новия дом на Алина. Установил се е в канадската столица Отава, където ръка в трудния момент му е подал негов стар познайник. Докато бившата съпруга се увери, че Гибона вече е по-мъдър и зрял мъж, футболната легенда ще пътува често разстоянието от Отава до Вашингтон, за да се вижда с Алина и децата./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *