Начало / Жълтини / Гена Трайкова ограбила Деси Банова

Гена Трайкова ограбила Деси Банова

desi-banova-gena-traikova

Гена Трайкова предизвикала гнева на Десислава Банова с новото си начинание, издават запознати. Журналистката от Би Ти Ви решила да се завърне в ефир със своя рубрика, която ще се излъчва в рамките на предаването на Светослав Иванов – „120 минути“.

В нея продуцентката и главна редакторка на новините на Би Ти Ви ще представя вдъхновяващите истории на българи, които са признати в професионалните си сфери у нас и в чужбина. Формата си Гена озаглавила „Долината на успеха“, а първият ѝ гост бе млада нашенка, която започва житейския си път с къртовски труд по тютюневите ниви в България, но това я отвежда чак до Силициевата долина, където сбъдва американската мечта. Идеята на Трайкова обаче се припокривала изцяло с тази на Деси Банова.

Подобни интервюта по Нова тв съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев правеше малко преди да излезе по майчинство и да роди общия им син Йоан. След запознанството си с ексдържавния глава Деси триумфално обяви, че напуска прогнозата за времето, коментирайки, че тази ниша вече ѝ е тясна и иска да реализира по-мащабни проекти.

Заради бременността си обаче тя успя да осъществи твърде малко епизоди на рубриката си, която с оттеглянето ѝ изпадна от ефира на „Нова“. Шефовете на медията вече били на мнение, че няма смисъл да я подновяват, защото Гена Трайкова направила абсолютен дубликат в конкурентната телевизия. Така мястото на синоптичката с журналистически амбиции изстинало и бъдещето ѝ в Нова телевизия изобщо не било ясно.

Завръщането на Деси Банова в екипа на прогнозата за времето обаче не било вариант, тъй като към него първо се вляха две нови имена – Нора Шопова и Николай Василковски, а освен това Банова не можела да се понася със старите си колежки Никол Станкулова и Гергана Малкоданска. С мъж като Росен Плевнелиев обаче работодателите ѝ ѝ предвиждали светло професионално бъдеще, но дали ще го реализира в телевизията или в частния бизнес, ще се разбере, когато синът им Йоан поотрасне./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *