четвъртък , 12 юли 2018 г.
Начало / Жълтини / Гала си сложи силикон на 51 години

Гала си сложи силикон на 51 години

gala

Гала посегна към пластичната хирургия на 51 години. Преди броени дни тв водещата публикува провокативна снимка от хотелската си стая в Несебър в социалните мрежи, на която се вижда, че е подобрила значително деколтето си.

Под фотоса веднага заваляха коментари на нейни почитатели, които ѝ честитиха с хумор новите гърди. Не бяха малко и тези, които я порицаха, че макар да е жена в улегнала възраст, не се свени да ходи и да се снима без сутиен. „Когато бях малка, не съм си пълнила сутиена с дамски чорапи, а използвах памук. Избирах стегнати модели с един или два размера по-големи и така си повдигах гърдите за пред момчетата. Гърдите ми може да са малки, но за сметка на това – естествени и сладки“, споделяше навремето Гала.

Тя дори позира за мъжки списания, които потвърждаваха тези нейни думи за малкия бюст. Но както е видно – той вече е в историята. Близки до тв звездата твърдят, че за корекцията тя се е доверила на аса в пластичната хирургия – д-р Ангел Енчев. Не е тайна, че пловдивчанинът е добър приятел на водещата и заедно със семейството му имат абонамент да гостуват в нейното предаване.

„Като нищо да си е издействала солидно намаление. Направила е бартер – рекламата на доктора в „На кафе“ в замяна на силиконови импланти“, шушукат нейни колежки от Нова телевизия. „Навремето водеше предаването „Пълна промяна“, където можеше да се оперира напълно безплатно, но тогава порицаваше остро дамите, които увеличават бюста си и си правят пластични операции. Явно с напредването на възрастта се е притеснила да не би 11 години по-младият от нея Стефан да я зареже заради друга жена“, злорадстват хора от екипа на Гала.

Според запознати тв ветеранката имала и други подобрения по себе си, но ги пазела в дълбока тайна и твърдяла, че свежият ѝ вид се дължи само на натурална козметика и добър ген./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *