понеделник , 17 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Гала изпъди дъщеря си, Мари заживя с гадже в нов апартамент

Гала изпъди дъщеря си, Мари заживя с гадже в нов апартамент

gala-mari

Нов семеен конфликт разтърсил дома на Гала. Тв водещата изострила отношенията си с единствената си щерка Мари, която е на път да я сроди с нейната бивша колежка и добра приятелка Деляна Маринова – Джуджи.

Известно е, че от няколко години дъщерята на Гала и синът на Джуджи са влюбена двойка. Мари и Константин се познавали от деца покрай дружбата и съвместния професионален път на майките си, но едва след като преминали 20-те години, се преоткрили като мъж и жена. И двете водещи подкрепяли връзката им, но Гала започнала да гледа изпод вежди щерка си, защото непрекъснато с гаджето ѝ киснели и денем, и нощем в нейния апартамент. Жилището на блондинката, намиращо се на столичния бул. „България“, се оказало твърде тясно за нея, Стефан, дъщерята на Стефан от първия му брак, Мари, любимия ѝ, майката на Гала и семейната им котка.

Тв звездата нямала никакво лично пространство, не можела да се подготвя за ефир на спокойствие, а от стълпотворението в дома ѝ страдал и интимният аспект на живота ѝ със Стефан. Така тя се принудила да постави пред Мари въпроса за изнасянето ѝ. Девойката нямала никакво намерение да се чувства длъжна на майка си дълго време и веднага се задействала в изнамирането на любовно гнездо само за нея и Константин.

От седмица насам те се хвалели, че вече са новодомци и в момента в апартамента им течал трескав ремонт, като интериорът правели изцяло по свой вкус. Не е ясно обаче от чий родител младежите са успели да изпросят пари за жилището. Не е тайна, че Гала е сред най-високоплатените тв кадри у нас, а таткото на Мари и бивш мъж на водещата е крупен бизнесмен. От друга страна, Константин също е потомък на богато семейство, тъй като съпругът на Джуджи, макар и встрани от медийния фокус, е известен в бизнес средите милионер.

„Мари е изключително момиче. Тя е на 22 години, но е още дете, чиста душа. Много съм щастлива, че със сина ми са гаджета и се обичат. С Гала не си говорим за сватба, тъй като децата ни са много малки още. Що се касае за внуците, съм казала, че тя ще ги гледа, защото аз съм звезда, а и имам планове да ходя в Холивуд“, каза неотдавна с типичното си чувство за хумор Джуджи, която известно време бе сърдита на кандидат-сватята си, че не се застъпила за нея, когато я изгониха от екипа на „На кафе“./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *