неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Бизнес / В Ярджиловци ще пакетират биоконструктори за деца

В Ярджиловци ще пакетират биоконструктори за деца

img_6081
Биоконструктори за деца ще бъдат пакетирани в пернишкото село Ярдижловци. Фирмата, която се занимава с тази дейност „Ем Би Джи Тойс“ ЕООД, ще закупи терени в населеното място. Идеите за инвестиционни намерения бяха обсъдени в разговори с кмета на община Перник Вяра Церовска и нейния заместник Денислав Захариев. Целта е да се създаде модерен пакетажен комплекс, отговарящ на всички съвременни условия, в които персоналът ще се чувства сигурно и комфортно.
„С реализирането на инвестиционните намерения на фирмата, ще бъдат подпомогнати не само живущите в Ярджиловци, но и жителите от съседните села и общината, тъй като ще бъдат назначени около 60 човека“, сподели кметът Вяра Церовска и допълни, че в последващи планове на компанията е залегнало изграждането на биоферми, където ще се произвеждат биопродукти за нуждите на населението.
„Предлагайки атрактивни работни позиции, искрено се надяваме да привлечем и върнем младите хора, имаме идея да инвестираме и в различни инициативи“, споделиха собствениците на фирмата и благодариха на кметския екип за съдействието и помощта при реализирането на проекта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *