понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Криминални / В област Перник „смели мъжаги“ шофират след яки запои без притеснение

В област Перник „смели мъжаги“ шофират след яки запои без притеснение

kat-police

В област Перник „смели мъжаги“ шофират след яки запои без всякакво притеснение. Тук сякаш законите не важат, а строгите правила са като врата у полье. Почти няма ден, в който полицията да не спипва в крачка натаралянкани водачи, метнали се зад волана след изпито стабилно количество алкохол.

Дори и драконовските законови мерки и солените глоби, съчетани с престой в затвора, отнемане на книжката и колата, никак не плаши железните граовоци.

Това са неоспорими факти, за които говорят и трите последни случая през отминалия уикенд. В Перник, Радомир и Брезник са започнати три бързи производства за шофиране след употреба на алкохол.

На 21 октомври, около 1, 30 ч., на ул. „Юрий Гагарин“ в пернишкия кв. Изток е проверен лек автомобил Фиат „Пунто“, управляван от 38-годишния Б.В. от областния град. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 73 промила. Мъжът отказва кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа.

Вчера следобед в гр. Радомир е проверен лек автомобил Рено „Клио“, шофиран от 55-годишния местен жител Ф.А. Алкохолната му проба се оказва положителна – 1, 81 промила. Взета му е кръвна проба и е задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

Отново вчера, около 21, 00 ч., в с. Бабица брезнишки полицаи проверяват лек автомобил Фолксваген „Голф“, шофиран от перничанина И.Х./37 г./ При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 36 промила. Водачът отказва кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч.

Работата по документиране на трите случая продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *