неделя , 22 септември 2019 г.
Начало / Култура и образование / Вяра Церовска: Тази година село Драгичево ще има нова канализация

Вяра Церовска: Тази година село Драгичево ще има нова канализация

fb_img_1566756384274
Тази година село Драгичево ще има нова канализация. Хубавата новина съобщи кметът на Община Перник Вяра Церовска по време на празника на селото  и уточни, че обществената поръчка вече е приключила. „Освен това ще бъде подменена водопроводната мрежа в Долно Драгичево, както и предстои ремонт на пътя Рударци-Кладница през село Драгичево“, посочи градоначалникът. Тя не скри удовлетворението си от работата на кмета на населеното място Виктор Викторов.

fb_img_1566756342092

„Виждам енергията, с която работи Виктор, след всяко мое посещение в Драгичево. Виждам промените, които се случиха през четирите години на нашето управление и съм щастлива, че хората са доволни. Обновени бяха детската градина и училището, изградени бяха площадки, ремонтирано беше читалището. Много неща се случиха, които преобразиха облика на селото“, сподели с вълнение Вяра Церовска.

С  богата концертна програма и много настроение жителите на село Драгичево отпразнуваха своя празник. Под звуците на традиционния фолклор, на хорото се хванаха и малки, и големи. С песните на Валерия Момчилова и жените, и децата от Майсторите на танца беше огласено цялото село. Атракция на празника беше огненото шоу на група „Чекмедже“ към читалище „Пробуда“.

fb_img_1566756322364

Всички местни жители и гости бяха приветстван и от кмета на населеното място Виктор Викторов. „Гордея се, че съм кмет на най-голямото пернишко село. Благодаря ви за подкрепата и ви желая здраве, усмивки и повече хубави моменти, които да ни събират на площада.  Продължавайте да се веселите с песните и танците на талантливите изпълнители“, каза Виктор Викторов и след това по традиция дари със специален подарък най-малкия жител Роси, която е само на 47 дни. Той пожела на нейната майка Ива и баща й Георги много щастливи моменти и преди всичко здраве, както и още наследници. Парична награда беше връчена и на многодетната майка Деси Стоянчова, която се радва на 5 рожби, с пожелания за здраве, сила и търпение при отглеждането им.

fb_img_1566756355960

Празникът на селото уважиха народните представители, целият кметски екип на Община Перник и кметове на населени места.

fb_img_1566756349743 fb_img_1566756396178 fb_img_1566756352457

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *