вторник , 25 юни 2019 г.
Начало / Uncategorized / Вяра Церовска посрещна в кабинета си световния шампион по класическа борба за студенти Радослав Василев

Вяра Церовска посрещна в кабинета си световния шампион по класическа борба за студенти Радослав Василев

42294789_2101253473278848_2203608137435447296_o
Кметът на Община Перник д-р Вяра Церовска посрещна в кабинета си световния шампион по класическа борба за студенти в щата Гояс, Бразилия  Радослав Василев, който е и треньор на спортния клуб по борба „Миньор Перник“. „Горда съм и много щастлива, че толкова значими личности като вас с успехи, които са постигнали с труда си, са тук в нашата община, в нашия град“, сподели с възторг кметът.
Шампионът Радослав Василев завоюва приза на финала в категория до 60 кг срещу представителя на Япония Киоши Кавагучи.
„Не мога да опиша с думи радостта от победата. Тренирал си цял живот, отиваш и показваш това, което можеш и за това, за което си се готвил. Чисто психически трябва да си подготвен, а това идва с годините, натрупваш опит. Много съм щастлив, че точно в този момент успях да го покажа на хората, които вярват в мен“, разказа Радослав Василев, който беше придружен от Иво Ангелов, световен шампион по борба класически стил.
Radoslav Vasilev -svetoven shampion po borba za studenti - 21.09.2018
„Вие сте нашите герои, хората, които правят истинските неща. Примерът за младите, гордостта за нашия град“, заяви кметът.
Иво Ангелов също не скри вълнението си и сподели, че е бил сигурен в Радослав и никога не се е съмнявал за неговите успехи, защото тренира много и дава всичко от себе си в залата.
Radoslav Vasilev -svetoven shampion po borba za studenti - 21.09.2018
„Чувството е много хубаво, ние бяхме партньори в националния отбор и сега си оставаме партньори в живота. Много съм щастлив за неговите успехи. Най-важното е че децата го видяха и няма как на такъв световен шампион да нямат доверие“, посочи Иво Ангелов и подари специален екип на заместник-кмета Денислав Захариев, който е член на управителния съвет на спортния клуб по борба „Миньор
 Ivo Angelov - Denislav Zahariev
Кметът Вяра Церовска беше официално поканена и за III-тия Международен турнир по борба „За купата на Иво Ангелов“, който се провежда под патронажа й и по традиция е посветен на Деня на града. Тази година спортната надпревара ще бъде на 8 ноември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *