събота , 16 септември 2017 г.
Начало / Общество / Вътрешният министър Валентин Радев участник в кръгла маса в Перник за намаляването на риска от бедствия

Вътрешният министър Валентин Радев участник в кръгла маса в Перник за намаляването на риска от бедствия

Валентин радев и НиколайНиколов по време на потушаването на пожара в Кресненското дефиле сн.Дневник
Валентин Радев и Николай Николов по време на потушаването на пожара в Кресненското дефиле                                 сн.Дневник

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев ще вземе участие в кръгла маса в Перник на тема „Намаляване на риска от бедствия”. Събитието започва в 10 часа в заседателната зала „Струма“ в областната администрация.

Във форума ще участват още директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ ген. Николай Николов, започнал професионалния си път в пожарната в Перник, директорът на РД ПБЗН Емил Марков, Александър Джартов – директор на дирекция „Критична инфраструктура, превенция и контрол” при ГДПБЗН-МВР, който също е започнал кариерата си в пожарните в Радомир и в Перник.

След срещата гостите ще имат възможността да разгледат изложбата от ученически рисунки, номинирани за участие в националния конкурс „С очите си видях бедата“, която е подредена в галерия “Атриум” и която е посветена на професионалния празник на огнеборците.

 От 14 часа в заседателната зала „Струма” ще се проведе работна среща на Kомисията по заетост, на която ще бъдат представени резултатите от реализирания план прием в професионалните паралелки в област Перник.

Предишна Богородица се появи в черква
Следваща Областният управител Ирена Соколова ще провежда и координира изпълнението на дейностите от Националния план за комуникационната стратегия на Република България за ЕС за 2017 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *