събота , 16 септември 2017 г.
Начало / Общество / Възстановяват на работа уволнения Явор Ангелов, който се бори за живота си

Възстановяват на работа уволнения Явор Ангелов, който се бори за живота си

yavor-4
„Общинското предприятие „Обредни дейности“ отговорно заявява, че в изпълнение на влязло в сила съдебно решение на Пернишкия районен съд е прекратено трудовото правоотношение на Явор Петров Ангелов. По силата на съдебното решение, в Общинското предприятие се възстановява Райка Георгиева Стефанова на заеманата преди уволнението й длъжност.
След като кметът на Община Перник Вяра Церовска се запозна с обстоятелствата, спешно са предприети действия и е намерено решение, с което Явор Ангелов ще бъде възстановен и няма да бъде ощетен финансово“.
Това се казва в официално прессъобщение на Община Перник след негативните реакции по повод уволнението на Явор Ангелов, който се бори за живота си и живее благодарение на хемодиализа.
Младият мъж събира непосилната за него сума от 180 000 лева, за да му бъдат трансплатирани бъбреци в Турция. В момента в действие е SMS-кампания в помощ на Явор. Всеки, който желае да му помогне, може да изпрати SMS на 17 777 с текст DMS YAVOR.
Предишна Областният управител Ирена Соколова ще провежда и координира изпълнението на дейностите от Националния план за комуникационната стратегия на Република България за ЕС за 2017 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *