събота , 21 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Волен скри Деница след инцидент със суданец

Волен скри Деница след инцидент със суданец

сн. ПИК
сн. ПИК

Жената на Волен Сидеров – Деница, още не може да излезе от шока след пътния инцидент, който преживя в петък вечерта.  Според полицията към 20 ч. при разминаване на “Симеоновско шосе” два джипа – на суданеца Мажди Гандур и на Деница Сидерова, ударили страничните си огледала. Гандур започнал да обижда съпругата на лидера на „Атака” и шеф на парламентарната група на “Обединени патриоти”. След това   последвал колата на Деница и я принудил да спре. Гандур излязъл от джипа си “Хонда”, вдигнал скандал и се държал агресивно. Полицейски патрул наблизо обаче забелязал случващото се и се намесил.

След случилото се съпругата на лидера на „Атака” почти не излизала от дома си и не разговаряла с никого освен с най-близките си хора. А мъжът ѝ се грижел за нейното спокойствие.

„Изключително нагло и отвратително е това, което се случи с жена ми. Тя е в тежко психическо състояние, в стрес е. Слава богу, физически не е пострадала“, каза след инцидента лидерът на „Атака”.

Появиха се и подозрения, че суданецът може да е свързан с чуждо разузнаване и терористични групировки, тъй като в профила му във „Фейсбук“ има снимки, на които позира с оръжие във военна униформа.

След инцидента Волен Сидеров дори поиска вътрешният министър Младен Маринов да бъде отстранен, а управлението на МВР да бъде дадено на “Атака”.

Самият Мажди Гандур е бил задържан за 24 ч. Пред полицаите той показал суданска шофьорска книжка, която не е валидна у нас. Затова номерата на джипа му са били свалени. Написан му е и акт.

Проверка на агенция ПИК разкри, че Гандур е популярен статист в чужди филмови продукции, снимани в Киноцентъра в Бояна. Той е картотекиран в български кастинг агенции и е участвал в различни екшъни, от които вероятно си е качвал и снимки във „Фейсбук“./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *