Начало / Спорт / Волейболистите от „Миньор“ – Перник с първа официална тренировка, започват с осем нови състезатели

Волейболистите от „Миньор“ – Перник с първа официална тренировка, започват с осем нови състезатели

Minyor - voleibol
Мъжкият волейболен отбор  на Миньор / Перник / започва новия сезон с осем нови състезатели. Това обяви старши треньорът Петьо Драгиев на първата официална тренировка на тима, която се състоя в зала „Борис Гюдеров“. Перничани са с амбицията да утвърдят и надградят завоюваните позиции, като се надяват да играят в плейофите, посочи спортният директор Асен Асенов.
Разпределители ще бъдат Павел Иванов, играещият помощник-треньор Мирослав Петров и Юлиян Петров. Постовете на посрещачи са поверени са Камен Каменов, Милан Миланов, Пламен Драгиев, Мартин Павлов и двамата юноши Велизар Първанов и Стефан Маринов. В позиция център застават Георги Левенов, Адриан Аначков и Мартин Цветков. Диагонални разпределители са Любослав Симеонов и Александър Петров, либера –  Методи Методиев и Антонио Иванов. Втори помощник-треньор е Милен Кирилов, който е и статистик на отбора.
Тимът  се състои от  17 души, 11 от тях са перничани, посочи Асенов. Както писа PernikToday, отборът се раздели със  Стефан Чавдаров, Иван Дамянов, Виктор Костадинов и Кристофър Петров.
Започваме отначало с новите момчета, стремим се към миналогодишния ритъм, оставане в групата и по-добро представяне, обобщи Драгиев.
Перничани очакват тежко и оспорвано първенство. Ръководството на клуба се надява благодарение на пернишкия дух и обезпеченото финансиране отборът да се затвърди във волейболния елит, не крие очакванията си президентът на клуба Петър Първанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *