сряда , 20 юни 2018 г.
Начало / Жълтини / Влади Въргала сложи край на 30-годишен брак със Силвия и отсече: Развеждам се, сега обичам Тезджан Ферад–Джани!

Влади Въргала сложи край на 30-годишен брак със Силвия и отсече: Развеждам се, сега обичам Тезджан Ферад–Джани!

vladi-vargala

Владимир Карамфилов, по-известен като  Влади Въргала, тотално пренареди живота си в интимен план. Актьорът и режисьор изненадващо обяви, че слага край на 30-годишния си брак със съпругата си Силвия. Той е в процес на развод с нея заради афера с друга жена!

Влади започва втората половина от живота си с нова тръпка – значително по-младата от него смугла красавица от турски произход Тезджан Ферад-Джани. За новата си любов чешитът призна откровено пред „Таблоид”. Избра сам да разкаже за случващото се в живота му, за да не тръгват слухове и догадки.

„Преди 2 години със Силвия решихме да се разделим, защото нещата между нас вече не вървяха и отношенията ни бяха доста изстинали. Разговаряхме много дълго и преценихме, че младостта вече е спомен и че за двама ни ще е най-добре да се разделим”, сподели актьорът. И добави важен детайл: „Силвия е дълбоко в сърцето ми и винаги ще остане там, не само защото е майка на двете ми деца. С нея имах най-страхотните си моменти”, открехна душата си Владислав Карамфилов. Силвия и Влади си дали взаимна свобода всеки да търси друг партньор в живота.

Връзката на Въргала с младата и чувствена брюнетка Джани не е от вчера. Двамата се запознали по време на кастинга за „Шменти капели“. Влюбеният Влади бе режисирал за изгората си спектакъла „Червената или черната”, където играят двамата заедно, а  в пиесата имаше не една или две еротични сцени. Пиесата бе и завръщането на Въргала на театралната сцена през миналата година. Актьорът споделя, че се влюбил в Джани година след раздялата със Силвия.

„Когато започнах работа по спектакъла, търсих многопластова актриса, което едновременно да е драматична и комична, красива, емоционална, пластична. Тогава се сетих за Тезджан Ферад и я поканих да работим заедно. И между нас избухна нещо много силно, което бих нарекъл любов”, изповяда се Въргала. И изсипа куп комплименти за новата жена в живота си: „Джани е много стойностен човек, прекрасна жена, харизматична и аз много я обичам”, сподели актьорът. Въпреки силните чувства обаче, двамата засега не са мислили за женитба.

Джани също се е разделила със съпруга си  – сценаристът Николай Колев, от когото има син.

„Когато се запознах с Джани, с мъжа си също бяха в края на техните отношения. Когато започнахме да работим заедно, в един момент осъзнахме, че сме сродни души и се допълваме. Тя ме реновира, даде ми импулс за живот и творчество. Всичко е прекрасно”, изля дълго спотаяваните в сърцето си чувства Въргала./hotarena.net

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *